woensdag 22 mei 2019

Dag 3

Dag mensen aan het thuisfront,

Ook vandaag beleefden we weer een ongelooflijk fantastische dag in Durbuy!

's Ochtends gingen we in kleine groepjes alleen op pad om het grote raadsel van de fotozoektocht te ontrafelen. We moesten speuren naar de meest speciale plekjes in het kleine stadje om een codewoord te kunnen vormen dat ons toegang verleende tot de souvenirshop 😉.

Tijdens het middagmaal werden we verwend met frietjes met stoofvlees en een salade. Als klap op de vuurpijl aten we nog een lekker ijsje!

Na de middag trokken we er (uiteraard) weer op uit. Tussen de bomen op de heuvel van Durbuy ontdekten we een geheime trap die ons richting het zwembad leidde. Ongeveer een halfuurtje stappen later bereikten we het zwembad. Daar aangekomen trokken we onze mooie badmuts + bladkledij aan om te genieten van een uurtje spetteren en plonsen.

Na dit onderwateravontuur werden we opgehaald met de bus van LPM en teruggebracht naar het domein. Ginds aten we een verrukkelijke tomatensoep met boterhammen om energie te herwinnen voor het avondspel! We speelden een heuse bosmemorie waarbij alle klassen de strijd tegen elkaar aan gingen💪.

Tot morgen!